duminică, februarie 20, 2011

Lansare companie Super Webdesign


Compania noastra Super Webdesign este o companie tanara ce are ca scop principal oferirea de servicii web la un inalt nivel de calitate si rezolvareaproblemelor legate de world wide web (www.) cu care se confrunta clientii nostri si nu in ultimul rand oferirea acestor solutii web la cele mai mici costuri.


De aceea suntem interesati in promovarea software-ului liber (free software) atat in domeniul sistemelor de operare Desktop, Netbook, Tablet PC, Servercat si in domeniul world wide web-ului. Compania noastra, Super Webdesign, se straduieste sa obtina pentru clientii ei servicii cu valoare adaugata ridicata lacosturi reduse.


Cu toate acestea nu putem oricat ne-am stradui sa obtinem pentru actualii si viitorii nostrii clienti servicii gratuite in totalitate, dar va asiguram ca vom justifica fiecare cent cheltuit din banii dumneavoastra. Aceste costuri sunt justificate prin necesarul de Hardware (prezenta fizica) a masinilor de calcul pe care ruleaza software-ul si care nu pot fi suplinite prin alte metode.

Niciun comentariu: