sâmbătă, noiembrie 15, 2008

Bancul Andreei

Optimizare web:
  1. Inscrierea site-ului in cat mai multe directoare:
http://www.dirpedia.ro/directoare-generale.html - aici gasiti directoare romanesti
  1. Optimizarea prin cuvinte cheie
Nu exista nici o formula magica pentru densitatea optima a cuvintelor cheie. Exista doar cateva reguli generale care trebuie luate in considerare cand vreti sa va decideti cat de multe cuvinte cheie doriti sa puneti intr-o pagina de web. Folositi-va de prerogativele pe care le aveti: cuvinte cheie in titlurile paginilor, text aldin (Bold),harti de link-uri, pentru a mari pozitia si relevanta site-ului dumneavoastra.

Tineti permanent in minte scopul final, acela de a fi in top 10 pentru un cuvant cheie sau o fraza cheie anume. Pentru a atiinge acest tel, este nevoie de un effort concentrat. Ganditi-va la un singur cuvant cheie si o fraza care sa il includa pentru fiecare pagina in parte. Intr-o cautare foarte competitiva abordarea unui singur cuvant cheie este adecvata daca doriti sa aveti succes.

Prima pagina si paginile interne ale site-ului ar trebui sa aiba un focus diferit, dar ar trebui create cu acelasi tel in minte. Aceasta este deosebit de important mai ales pentru situatiile in care aveti de-a face cu cuvinte cheie foarte competitiva. Adesea, o serie de pagini, fiecare sustinandu-le pe celelalte intr-o tema comuna este necesara pentru a oferi puterea necesara unui cuvant cheie.


Niciun comentariu: